Paviljoens V en VI

De werkelijke afmetingen van de Paviljoens variëren tussen 60x50x25cm en worden direct na de bouw ingericht zonder enig plan of idee van de te verwachte tentoonstelling. Paviljoen VI vormt de uitzondering omdat bij toeval een ‘beeld’ zich aankondigde en nu het ontwerp en bouw van het Paviljoen daaraan wordt aangepast.

Walk The Line

Walk the line, JCA de Kok.

Uitzichtpunten nabij vliedberden op Walcheren

Uitzichtpunten nabij vliedbergen in de omgeving van Biggekerke, Meliskerke en Veere. Materiaal: roestvrijstaal en graniet.

Sensations, Reconstructie Holland Tunnel Gallery Brooklyn NY

Reconstructie van Holland Tunnel Gallery in het atelier in Middelburg (G.H.L.) voor de tentoonstelling “Harry’s Huis” in de Holland Tunnel Gallery in 2002 in Brooklyn NY. Was in 2003 te zien als “Harry’s House” bij de Jan van Leeuwenstichting (NL).

Paviljoens I t/m IV

De werkelijke afmetingen van de Paviljoens variëren tussen 60x50x25cm en worden direct na de bouw ingericht zonder enig plan of idee van de te verwachte tentoonstelling.

Installatie Urine

Project N.I.C.O. – schouw, graniet, tekst

Kunstmanifestatie in het centrum van Den Haag, locatie Flora’s Hof. M.m.v. Stichting Oud Cultureel Erfgoed.

Drie koffers (Z.T., ’96) & Comfortable Majority (’97)

WoonHuisKelderProject, Onder Anderen

Tekst in marmer in dialect in kelders in ’s Utrecht, Antwerpen, ’s Hertogenbosch en Middelburg. Publicaties in Metropolis.

Gotisch Industrieel Neolitisch

Gotisch Industrieel Neolithisch (G.I.N.), De Vleeshal Middelburg.
Foto’s: Wim Riemens.

Alles wat

In de Akerkstraat, Schoolstraat, Grote Kromme Elleboog en Nieuwstad in Groningen zijn woorden op stoepranden te vinden die samen een tekst vormen. Opdrachtgever: De Zaak; Foto’s: Hans Scholten.

It’s in it

Als oefensteen ter voorbereiding op lettershakken voor tekst op stoepranden in Groningen (“Alles wat”). Nu al jaren te vinden tegen de voorgevel van een huis in de Zusterstraat te Middelburg.